We zijn er bijna!

None

Omroep MAX scoort al een aantal jaren goed met nieuwe zomerprogramma’s, waaronder We zijn er bijna! Net als in

eerdere seizoenen maken oudere kampeerders in deze serie een grote groepsreis. Deze keer reizen ze voornamelijk door Griekenland. Ze worden daarbij gevolgd door Martine van Os. Zij heeft gesprekken met de deelnemers en rijdt soms mee. Zo zit ze een tijdje in de auto van Marianne Peereboom (78 ), die alleen reist. Ze is nog zeer actief en denkt er niet over om stil te zitten. De trip van bijna 5.000 kilometer begint in de Oostenrijkse plaats Kramsach. De deelnemers krijgen begeleiding van At en Greet Fliermans.

At toast tijdens de welkomsborrel op een goede en gezonde reis: „ Doe rustig aan en we komen heel thuis.” Dat advies volgen de reizigers op, van een wilde race is absoluut geen sprake. ‘Rustig’ is sowieso het meest gebruikte woord in de eerste aflevering. De groep verlaat al snel Oostenrijk en trekt door naar Italië. Er gaat weinig mis. Er zijn alleen een paar lastige momenten bij het inparkeren van de caravans: „Nee, nee. Stop! Hij rijdt gewoon een heg om!”

Thijs Schrik