Hersenkrakers met bikers

In The Wuuuuuuuuuu moet je schreeuwen, gillen en zingen tegen je telefoon. Gek? Ja. Leuk? Best wel.

None

Rumble City is het beste te omschrijven als het schattige broertje van de serie Sons of Anarchy. In dit strategiebordspel bestuurt de gebruiker de in leer geklede leden van een motorclub die het opnemen tegen hun rivalen: de Baneful Jesters. Met hun vuisten en lege flessen wordt er gevochten om de heerschappij van de straat. In de vele levels, zoals kroegen of loodsen, kan de speler de vechtersbazen bij elkaar brengen door elke beurt een beperkt aantal stappen te laten bewegen. Dat vereist strakke strategie en kan zorgen voor fikse hersenkrakers. Het grote minpunt van Rumble City is dat het spel overduidelijk gemaakt is om geld uit de zakken te kloppen van spelers. Verloren gezondheidspunten regenereren langzaam en items zijn te duur om met virtueel geld aan te kopen.