Mario, schiet ‘s op man

None
Foto Mario Testino

Hoe lang grijnst de Britse koninklijke familie al naar de lens van de wereldberoemde fotograaf Mario Testino, de man die Lady Di zo liefdevol portretteerde? Lang genoeg om van kroonprins Charles een Clint Eastwood-lookalike te maken. Charles heeft kramp in zijn kaak, dat zie je zo. En het is dat Prins William zijn zoontje George in de buurt heeft, anders was het lachen hem wel vergaan. George zelf doorziet Testino’s grapjes; ze werken al lang niet meer. Zijn kersvers gedoopte zusje Charlotte vindt het wel best; genoeg om naar te kijken in de Drawing Room van Kensington Palace. De koningin is bekend met dit procedé, net als haar 94-jarige echtgenoot Prins Philip, uiterst rechts op de foto. En de familie Middleton? Die amuseert zich. Zo vaak als de Queen Mother poseerden ze hier immers niet. Kate, de Hertogin van Cambridge, glimlacht voorbeeldig. Ze is er moe van geworden.