In beeld

Even een selfie maken bij de heilige Rotskoepel

Palestijnen, jong en oud, maken selfies voor de gouden Rotskoepel op de Tempelberg in Jeruzalem. Op een steenworp afstand van de Rotskoepel staat de zevende-eeuwse Al-Aqsamoskee, een van de heiligste plaatsen voor moslims. Volgens de islamitische overlevering vertrok profeet Mohammed hier naar de hemel. Fotograaf Ammar Awad fotografeerde bezoekers die tijdens de Ramadan even tijd hebben om de Rotskoepel te bezoeken en foto's te maken. Voor in het persoonlijke fotoboek, of voor familieleden die niet mee konden komen.
Reuters / Ammar Awad
Reuters / Ammar Awad
Reuters / Ammar Awad
Reuters / Ammar Awad
Reuters / Ammar Awad
Reuters / Ammar Awad
Reuters / Ammar Awad
Reuters / Ammar Awad
Reuters / Ammar Awad
Reuters / Ammar Awad
Reuters / Ammar Awad
Reuters / Ammar Awad
Reuters / Ammar Awad
Reuters / Ammar Awad
Reuters / Ammar Awad