Daar gaat je vakantiegeld

Voor telefoongamers is het een goeie week: twee keer vier uit vijf ballen. Wie op reis moet, neemt een high-tech koffer mee.

Mocht je nog wat vakantiebudget over hebben en vind je luxe hotels tóch onzin: dan kun je ook ervoor kiezen om je koffer een upgrade te geven. De ‘Space case’ is een koffer die zo propvol snufjes zit, dat-ie bij elkaar zo’n 550 euro moet gaan kosten. Al kun je ’m via de site nu nog voor wat minder geld bestellen, ongeveer 270 euro. Er zit een oplaadstation voor je mobieltje in met twee usb-poorten, in de wielen zit een weegschaal, er zit een speaker in (voor handsfree bellen en het afspelen van muziek), en hij opent met een afdruk van je vinger. Verder heb je een bijbehorende reisapp (Voor Android en iOS) die trackt waar je koffer is, of hij al op de loopband ligt én of er iemand mee vandoor gaat – dan hoor je een alarmpje.

    • Charlotte van ’t Wout