Voor wie in Utrecht is en niet van fietsen houdt

None

Morgen is de Grand Départ in Utrecht, de start van de Tour de France. De stad houdt er rekening mee dat duizenden mensen naar de stad komen. Mocht je jezelf dit weekend terugvinden in Utrecht maar eigenlijk niets met fietsen hebben of op gegeven ogenblik wel klaar zijn met het peloton, dan is er een alternatief. Om de feestvreugde verder te vergroten organiseren de poppodia EKKO, De Helling, dB’s, RASA en TivoliVredenburg zowel vandaag als morgen een muziekfestival op drie verschillende podia in de stad. Vandaag treden onder andere rhythm & blues-band Sven Hammond, AlascA en Joris Linssen & Caramba op. Morgen staan onder andere Janne Schra & Robin Nolan Trio en Danny Vera, de huisband van voetbalpraatprogramma Voetbal International, op het podium. Alle drie de podia zijn gratis te bezoeken. Ze staan op de Neude, Janskerkhof en Domplein. Zie voor het blokkenschema: nrch.nl/4enu.