Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Politiek

Oogcontact

Hoi knappe kerel,

ik weet niet zeker waar je de trein instapte, op Leiden of Den Haag. Toen je binnenkwam hadden we direct oogcontact en tegen de tijd dat ik op Blaak uitstapte hadden we al meerdere blikken gewisseld. Jij had een platte pet op en omdat ik zo onder de indruk was van je mooie ogen, ben ik vergeten te kijken naar wat je verder aan had. Ik zat met twee vriendinnen in de trein waarvan er één bleef zitten en mij kon vertellen dat jij in Dordrecht bent uitgestapt. Omdat ik op dat moment niet zo helder was om jou om een telefoonnummer te vragen, hoop ik via deze weg daar alsnog achter te komen.