Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Economie

Vannacht is de deadline. Wat gebeurt er dan?

Technologie Je computer weet precies hoe je je voelt Tijd Iedereen (nouja, vooral beurshandelaren) is bang voor een extra seconde Marcel van Roosmalen Ze waren verbaasd over het gedoe op die parkeergarage Vince Staples Alles aan hem is gangster, behalve zijn muziek

Technologie Je computer weet precies hoe je je voelt
Tijd Iedereen (nouja, vooral beurshandelaren) is bang voor een extra seconde
Marcel van Roosmalen Ze waren verbaasd over het gedoe op die parkeergarage
Vince Staples Alles aan hem is gangster, behalve zijn muziek