Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Economie

Brandpunt Reporter

Het tweede gedeelte van een tweeluik over de ramp met vlucht MH17. In MH17, reconstructie van een ramp wordt stap voor stap gereconstrueerd wat er gebeurde in de eerste 150 uur na het neerstorten van het vliegtuig van Malaysia Airlines. Premier Rutte beloofde er alles aan te doen om de slachtoffers zo snel mogelijk naar Nederland terug te brengen. De eerste stoffelijke overschotten landden zes dagen later op vliegveld Eindhoven. De weduwe van de gezagvoerder, de toenmalige vice-premier van Oekraïne en ooggetuigen ter plaatse komen aan het woord.