Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Politie, recht en criminaliteit

Observe and Report

In Nederland alleen op dvd uitgebrachte komedie met Seth Rogen als ambitieuze beveiliger Ronnie. Eerst zijn vervelende skaters zijn doelwit, maar als een potloodventer het winkelcentrum onveilig maakt doet Ronnie er alles aan deze in de kraag te vatten. Al was het maar om indruk te maken op Brandi (Anna Faris), het meisje van de afdeling make-up die hem niet ziet staan. Als hij hulp krijgt van ervaren detective Harrison (Ray Liotta) moet Ronnie een tandje bij schakelen om zichzelf te bewijzen.