Economie

Je hebt geen vliegtuig meer nodig om te vliegen (wel 150.000 dollar)

Het ziet er übercool uit, maar dat is niet alleen het doel van de jetpack, volgens de oprichter. Het zou bijvoorbeeld ook gebruikt kunnen worden in noodgevallen door ambulance of politie. Eind van dit jaar zou de jetpack voor consumenten te koop moeten zijn. Geschatte prijs: 150.000 - 250.000 dollar.
Het ziet er übercool uit, maar dat is niet alleen het doel van de jetpack, volgens de oprichter. Het zou bijvoorbeeld ook gebruikt kunnen worden in noodgevallen door ambulance of politie. Eind van dit jaar zou de jetpack voor consumenten te koop moeten zijn. Geschatte prijs: 150.000 - 250.000 dollar. foto Martin Aircraft

Voor wie nu op kantoor zit, maar stiekem altijd al Superman-aspiraties had: deze is voor jou.

http://youtu.be/i8gncCih7Js