Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

BNR’s Van Liempt gaat naar RTL

Presentator Paul van Liempt, die nu nog werkt voor BNR Nieuwsradio, krijgt een eigen dagelijkse talkshow bij de nieuwe televisiezender RTL Z. Het programma wordt live uitgezonden tussen 21.30 uur en 22.30 uur. RTL Z gaat op 7 september van start (op 11 bij KPN en op 12 bij Ziggo) en wil zich richten op nieuws en de beurs, met in de avond ruimte voor achtergrond en opinie met talkshows en documentaires. Bij BNR wordt Van Liempt opgevolgd door RTL-nieuwslezer Roelof Hemmen.