Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cabaret

Niemand weet hoe laat het is

Documentaire over het leven van Youp van ’t Hek die vorig jaar 60 werd. Een portret van de bekende cabaretier en columnist, die bekend staat om zijn rake en harde commentaar, waarin kanten belicht worden die we tot nu toe niet van hem kenden. Zo is hij de laatste jaren naar eigen zeggen milder geworden. Regisseur Pamela Sturhoofd volgde Van ’t Hek een jaar lang en kon van dichtbij deze indringende registratie maken. Ook zijn vrouw en kinderen komen aan het woord en vertellen over hun band met hem. Eerder uitgezonden in 2014.