Voor als je echt álle feitjes wil

De site howstuffworks.com geeft antwoord op zo ongeveer alles wat je wil weten. Ook vallen er verschillende podcasts onder de site, een daarvan is TechStuff.

In de driehonderd afleveringen die er sinds midden 2012 zijn gemaakt, worden allerhande onderwerpen uit de technologie worden besproken door redacteuren Jonathan Strickland en Lauren Vogelbaum. Denk daarbij aan een dubbele aflevering over carbon, wordt de vraag gesteld of die vliegende auto er binnenkort komt, krijg je uitleg over hyperloop, nanogenerators en superconductors. Maar zo technisch is het niet altijd. De duopresentatie geeft een prettige dynamiek in de podcast. Minder fijn is het dat presentatoren vooral met elkaar praten of een soort van hoorcollege geven. En dat duurt van een half uur tot een uur. Met meer reportage en interviews zou het beter uit te houden zijn. Maar als je echt alle feitjes wil weten over een bepaald onderwerp, zonder erover te willen lezen, is dit zeker de podcast die je moet hebben.