Cultuur

Deze dingen verwacht je niet van topondernemers

beeld NRCQ

Bij Coolblue hebben ze een “bizar saai kantoor”. De gewone bureaus dan. Want de vergaderzalen zijn interessanter: ballenbakken, dierenkooien en speeltuinen. In deze video: dingen die je niet verwacht van de ondernemers achter Coolblue, Rituals, Tony’s Chocolonely, Karmijn Kapitaal en Marqt.

Lees ook: Je eigen Tony’s Chocolonely, Rituals, Coolblue of Marqt? Zo pak je het aan, Zelfs de ondernemers van Rituals en Marqt maken weleens een businessblunder, Why the fuck zou je bang zijn, en andere adviezen van deze ondernemers en Ook deze ondernemers sturen zichzelf ’s nachts mailtjes

Dit is de laatste aflevering in een serie video’s met carrièretips (en -blunders) van succesvolle Nederlandse ondernemers. Met Henk Jan Beltman (‘chief chocolate officer’ - oftewel directeur - van chocolademaker Tony’s Chocolonely), Quirijn Bolle (oprichter van de duurzame supermarktketen Marqt), Désirée van Boxtel (een van de oprichters van Karmijn Kapitaal, de investeerder achter onder meer Fred de la Bretonière, Marlies Dekkers en sinds kort Jopen-bier), Raymond Cloosterman (oprichter van cosmeticaketen Rituals), en Pieter Zwart (directeur van webwinkel Coolblue).