In beeld

De zussen wonen nog thuis

Ze wonen met z’n drieën in het huis waar ze zijn geboren. De zussen Riek (90), Toos (86) en Nellie (83). Hun oudste zus Jo woonde er ook tot ze overleed in 2009. In datzelfde huis zijn hun ouders overleden. De straat in Brabant waar ze wonen eindigt in een bedrijventerreintje. Er is een bakker, maar het dorp is tien minuten fietsen. Tien jaar lang fotografeerde Marlies Swinkels (32) haar oudtantes, de vier zussen van haar opa. Geen van vieren zijn ze ooit getrouwd, ze hebben hun ouderlijk huis nooit verlaten. Lees het hele verhaal van de zussen in NRC Handelsblad van vandaag of via de link: De zussen wonen nog thuis (€)
Marlies Swinkels
Marlies Swinkels
Marlies Swinkels
Marlies Swinkels
Marlies Swinkels
Marlies Swinkels
Marlies Swinkels
Marlies Swinkels
Marlies Swinkels
Marlies Swinkels
Marlies Swinkels
Marlies Swinkels
Marlies Swinkels