Best lastig, die zombies

De speelervaring van The Hit Car is het beste te vergelijken met de populaire serie The Walking Dead (TWD). Alleen zijn alle overlevenden van de zombie-apocalyps dronken. In de game van ontwikkelaar Quantized Bit besturen gebruikers verschillende voertuigen – van jeeps tot heftruck– door uiteenlopende omgevingen om munten te verzamelen die toegang geven tot nieuwe levels. Ondertussen proberen groene mannetjes – zombies – de wagen te belagen. Die mogen dan ook zonder gêne platgereden worden. De besturing is door het isometrische spelaanzicht een hele uitdaging: vooral in het begin zijn de autotochtjes vooral wilde dronkenmansritten. De eenvoud van de interface, de verrassende moeilijkheidsgraad en de blokkerige graphics maken The Hit Car een perfecte game om de tijd mee te doden. Enige minpunt zijn de vele storende reclames die ervoor zorgen dat het spel gratis te downloaden is.