Boem! Dit is de laatste Goal van het Weekend van ’t seizoen

2015-06-14 18:09:51 epa04799482 England's Wayne Rooney (L) and Jack Wilshere celebrate scoring against Slovenia during the UEFA EURO 2016 qualification soccer match between Slovenia and England in Ljubljana, Slovenia, 14 June 2015. EPA/ANTONIO BAT

Met de laatste officiële duels van het Europees seizoen achter de kiezen is ook voor uw favoriete maandagochtendrubriek de zomerstop daar. Nog eenmaal de mooiste treffers van het weekend en dan een paar weekjes rust.

3. Diego Fagundez (New England Revolution)

Het was een beetje het weekend van de pegels, zoals zometeen nog wel zal blijken. Souza van São Paulo raakte ‘m lekker en ook Zlatan had er eentje in de pantoffel. Ronaldo? Ja ook hij haalde uit. En zelfs uit Liechtenstein kwam een poeier. Mooiste uithaal? Die kwam uit de Major League Soccer:

2. Diadie Samassekou (Mali)

In Nieuws-Zeeland speelde Mali tegen Ghana op het jeugd-WK. Lekker ploegje, blijkbaar, dat Mali. Drie keer deden de jonge Afrikanen het netje bollen tegen het favoriete Ghana. Alle drie de goals mochten er zijn. Onderstaand de beste:

1. Jack Wilshere (Engeland)

Eigenlijk hadden we ‘m net zo goed aan Miroslav Klose kunnen geven. Maar ja, zijn heerlijke goal werd gemaakt in een Sami Khedira liefdadigheidswedstrijd. Je kunt maar wat te doen hebben in je weekend.

Dan toch maar een fijn doelpunt uit een wedstrijd die er echt toe deed. Jack Wilshere heeft niet het beste seizoen ooit achter de rug, maar op bezoek bij Slovenië kwam ‘ie los. Had al de gelijkmaker op overtuigende wijze gemaakt en zette de Three Lions daarna op nog fraaiere wijze op voorsprong.

Bedankt voor het kijken dit seizoen. Tot in augustus!