Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Economie

Koningin bezoekt prijswinnaar

Foto

De Stichting New Dutch Connections kreeg gistermorgen een verrassingsbezoek van koningin Máxima. De stichting helpt mensen in asielzoekerscentra om na te denken over hun talent en hun toekomst, en daarnaar te handelen. Dit jaar was de stichting een van de drie winnaars van het Appeltje van Oranje, een prijs van het Oranjefonds waarvan Máxima beschermvrouwe is. De koningin sprak onder andere met deelnemers aan het initiatief Ondernemen in je Eigen Toekomst, dat zich richt op jonge asielzoekers en ongedocumenteerden.

Foto ANP