Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Media

Showtime komt ook met tv-dienst

De Amerikaanse betaalzender Showtime (Dexter, Homeland), opent binnenkort een video-on-demanddienst. Vanaf 12 juli kunnen Amerikaanse kijkers zich abonneren op de online dienst die eerst alleen te zien is op Apple-apparaten. Volgens Showtime-eigenaar CBS wordt de dienst ook snel beschikbaar voor andere platformen. Showtime gaat online onder meer nieuwe seizoenen van Ray Donovan en Masters of Sex tonen. Showtime volgt onder meer het voorbeeld van HBO Now. (AP)