Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Entertainment

Oormeditatie

Logistiek zijn er uitdagingen op het terrein van de Westergasfabriek, maar qua programma is Pitch een van de leukste festivals. En nog nooit stonden er zo veel relevante namen: van talent uit de BBC One to Watch-lijst Kwabs tot electronicaduo Bob Moses en indieproducer Jamie XX. Pitch combineert oormeditatie van bassboy Flako, met de onheilspellende electronica van Jon Hopkins, een live-set van James Holden, de gelikte R&B-edits van Kaytranada en de discopop van het vrolijke Hot Chip.