Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Musical Sting naar Scandinavië

De musical The Last Ship van zanger Sting, die op Broadway is geflopt, krijgt een herkansing in Scandinavië. Dat meldt The New York Times. De musical ging eind oktober in première, maar trok te weinig publiek. Sting speelde ter promotie een paar weken zelf mee, maar dat mocht niet baten. Eind januari werden de voorstellingen gestaakt. De musical krijgt in 2016 een doorstart in Oslo en in 2017 in Stockholm en Helsinki. Sting wil er ook mee naar onder meer het VK en Duitsland. (NRC)