Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Economie

Cabaretière Louise Korthals

Morgenavond in theater de Meervaart de voorstelling Zonder voorbehoud van cabaretière Louise Korthals, winnaar van Neerlands Hoop in 2013. Zonder voorbehoud is een programma „vol honger en humor, vol verlangen en rock ’n roll, passie en poëzie”. NRC Handelsblad gaf de voorstelling eerder al 4 ballen en schreef: „Een intrigerend programma met fleurig geformuleerde teksten, vormvaste liedjes en puntige muziek die met luisterrijke precisie wordt gespeeld (...) Haar gezongen repertoire is bovendien hoogst veelzijdig(...) Korthals’ debuut Vlieguur was al veelbelovend, Zonder voorbehoud is nog beter.” Zaterdag 6 juni, 20.30 uur, Meer en Vaart 300 (tram 17 stopt voor de deur). www.meervaart.nl