Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Artis ZOOmeravonden

Morgenavond is weer de eerste ZOOmeravond van dit seizoen: vanaf dit weekend is Artis in de maanden juni, juli en augustus elke zaterdag tot zonsondergang open. Elke zaterdagavond een muzikaal optreden in de Muziektent, vanaf 19.00 uur. Morgen treedt Jungle by Night op: een mix van „Afropunk, hiphopbeats en rock tunes”. Bezoekers kunnen picknicken in het gras, of tijdens de schemering mee met een rondleiding over de nachtrituelen van de dieren. Ook kun je tijdens de ZOOmeravonden de „eetbare tuinroute” lopen. Elke zaterdagmiddag, om 15.00 uur, zijn er kinderactiviteiten (o.a. voorlezen, workshops), eveneens bij de Muziektent. Vanaf zaterdag 6 juni. www.artis.nl/zoomeravonden