Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Koningshuis

Koefnoen Presenteert

Derde aflevering van de Koefnoen spin-off met op zichzelf staande losse comedyverhalen van 25 minuten. Deze week een aflevering die duidelijk is gebaseerd op de affaires rondom de voormalig burgemeester van Maastricht, Onno Hoes. Wanneer een commissaris van de Koning wordt betrapt met een jonge toyboy, springt de Nederlandse media er bovenop. Ze zetten de politicus en zijn aandacht verslaafde gezin vol in het spotlicht. Uit de kast komen is één ding, maar wat als er in die kast nog onvermoede lijken liggen te stinken?