Zes acteurs in race als nieuwe Spider-Man

Marvel heeft zes jonge acteurs auditie laten doen als nieuwe Spider-Man, aldus The Hollywood Reporter. Het zou gaan om Tom Holland, Asa Butterfield, Judah Lewis, Matthew Lintz, Charlie Plummer en Charlie Rowe. Na het succes van drie broeierige Spider-Manfilms met Toby Maguire kwam Sony, die de superheld in bruikleen heeft van Marvel, in 2012 nogal snel met een luchtige Spider-Manreeks met acteur Andrew Garfield, die veel minder succesvol was. Onlangs werd bekend dat Marvel, die zijn superheld nu liever zelf exploiteert, gaat samenwerken met Sony. Die staat toe dat de nieuwe Spider-Man debuteert met een gastoptreden in een Marvelfilm: Captain America: Civil War. Marvelbaas Kevin Feige zegt dat de nieuwe Spider-Man een ‘non-stop grappenmaker’ wordt.