Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Algemeen

Kunstbeurs naar Museumplein

De eerste Amsterdam Art Fair heeft 11.600 bezoekers getrokken. De kunstbeurs met 40 deelnemers werd afgelopen week gehouden in de voormalige Citroën-garage op het Stadionplein. Omdat dit pand verbouwd zal worden tot kantoor en restaurant, zal de tweede editie volgend jaar plaatsvinden op het Museumplein, tegenover het Stedelijk Museum. Initiatiefnemer Wim van Krimpen verwacht in afzienbare tijd een vergunning te krijgen. De beurs zal dan worden uitgebreid tot 50 deelnemers. (NRC)