Verdachte schietpartij Roosendaal overmeesterd, geen gewonden

ANP
ANP De politie heeft de Markt in Roosendaal een paar uur hermetisch afgesloten na een schietincident in een café. Agenten zaten met getrokken pistolen en kogelwerende vesten in dekking. De vermeende schutter zat in het cafe. Hij is overmeesterd.

In Roosendaal is de markt afgesloten geweest na een schietpartij in een café. De politie heeft een verdachte aangehouden. Er is niemand gewond geraakt.

Twitter avatar Politie_Rdaal PolitieRoosendaal eo AT heeft zojuist instap gedaan bij cafe #Roosendaal, verdachte aangehouden, geen gewonden. Markt blijft voorlopig deels afgezet.
Twitter avatar Politie_Rdaal PolitieRoosendaal eo #Markt #Roosendaal: Markt wordt vrijgegeven, technische recherche gaat onderzoek doen in cafe. Nieuwsbericht volgt.

Rond kwart voor elf kwamen meerdere meldingen binnen van een schietpartij in het café aan de Markt. Daarop werden een arrestatieteam en een onderhandelaar opgeroepen, om met de man in gesprek te gaan.

RTL Nieuws heeft de eigenaar van het café gesproken:

“Hij kwam binnengelopen en begon meteen te schieten. Wij waren net aan het openen. Ik deed dat met twee andere personeelsleden, er waren nog geen klanten.”