Ineens was je daar

None

Op een maandagmorgen stapte je op Lage Zwaluwe in de trein naar Breda. Daar liepen we naar de intercity richting Tilburg. Omdat jij bij de roltrap bleef staan, liep ik verder het perron op naar een collega, zodat ik je vanaf daar in de gaten kon houden. Toen wij achter in de trein instapten om zeker van een zitplaats te zijn, zag ik je nog ter hoogte van de roltrap staan. Terwijl we neerploften, was je ineens daar, in dezelfde coupé! Eerst leek je naast m’n collega plaats te willen nemen, maar je ging achter haar zitten, waardoor we elkaar tussen de stoelen door konden zien. Door een flinke griep klonk mijn stem als die van een oude vrouw. Terwijl mijn collega erop los kletste, probeerde ik zo zachtjes mogelijk te praten om jou niet te veel af te schrikken. Wie helpt mij deze jongen te vinden, zodat ik met een ‘normale’ stem met hem kan kennismaken?