Navratilova heeft geen tijd meer voor coaching van Radwanska

Martina Navratilova heeft na amper vijf maanden haar rol als coach van Agnieszka Radwanska al weer neergelegd. De voormalige nummer één van de wereld heeft te weinig tijd om de Poolse tennisster goed te begeleiden. „Ik heb onderschat hoeveel tijd dat vergt”, zei Navratilova (58) vrijdag in een verklaring. De winnares van achttien grandslamtitels trad in december toe tot de begeleidingsstaf van Radwanska. Navratilova bezorgde de 26-jarige Poolse weinig succes dit seizoen. Op de Australian Open strandde Radwanska al in de vierde ronde en haar beste prestatie van dit jaar is het bereiken van de halve finales in Katowice. De winnares van veertien WTA-toernooien is mede daardoor afgezakt naar de negende plaats op de wereldranglijst. (ANP)