De vuurspuwer die zijn wereldberoemde circus verkocht

Guy Laliberté, de vuurspuwende accordeonspeler achter het Cirque du Soleil, heeft zijn meerderheidsbelang in ‘s werelds bekendste circus verkocht. Het miljardenbedrijf is daarmee in handen gekomen van een private equity groep onder leiding van het Amerikaanse TPG Capital. Zin in nóg een video? Bekijk hier: Hoe groot is het imperium van Berlusconi?

2012-12-06 20:36:58 ROTTERDAM - Een clown tijdens de premiere van de voorstelling Alegria van Cirque du Soleil in Ahoy Rotterdam. ANP KIPPA ROBIN UTRECHT Foto ANP

Guy Laliberté, de vuurspuwende accordeonspeler achter het Cirque du Soleil, heeft zijn meerderheidsbelang in ‘s werelds bekendste circus verkocht. Het miljardenbedrijf is daarmee in handen gekomen van een private equity groep onder leiding van het Amerikaanse TPG Capital.

Zin in nóg een video? Bekijk hier: Hoe groot is het imperium van Berlusconi?
    • Eva Oude Elferink