Beatrix Ruf richt tentoonstelling voor DeLUXE in. Beluister de audiotour

DeLUXE, de culturele glossy van NRC Handelsblad, is deze week een museum op papier. Gastredacteur Beatrix Ruf, directeur van het Stedelijk Museum Amsterdam, richtte op 22 pagina’s een tentoonstelling in met werk van veertien toonaangevende kunstenaars. Beluister de audiotour.

Heeft u DeLUXE al in handen? Het magazine van NRC Handelsblad is deze week een museum op papier. Gastredacteur Beatrix Ruf, directeur van het Stedelijk Museum Amsterdam, richtte op 22 pagina’s een tentoonstelling in met werk van veertien toonaangevende kunstenaars. Het is een staalkaart van de smaak en voorkeuren van Beatrix Ruf, een opmaat voor wat u de komende jaren in het Stedelijk Museum kunt zien.

De tentoonstelling Burble is te vinden in het hart van de DeLUXE. Bij nrc.nl maakten we een audiotour waarop kunstcriticus Hans den Hartog Jager een toelichting geeft op de kunstwerken. Voor wie geen krant bij de hand heeft, zetten we de beelden (in het klein) op een rij.

Luister hier de audiotour en bekijk de werken op de pagina’s van DeLUXE.

Geen krant bij de hand? Bekijk hier de werken met gesproken toelichting.

Bekijk hier de hele editie van de DeLUXE (€).

Met medewerking van Monique Snoeijen, Hans den Hartog Jager en Sterre van der Hee.