In Beeld

Jouw kroket van koe tot kantine

Had jij maar zo’n cateraar op kantoor. Een als Hutten, naar eigen zeggen de ‘meest vitale, innovatieve en duurzame bedrijfscateraar van Nederland’. Zo. Maar ook een vitale cateraar ontkomt er niet aan op vrijdag: kroketten. Lees ook, want het combineert zo fijn: Woerden, de bakermat van alle frietjes ter wereld

Smúllen. Het wereldrecord kroketten eten staat overigens op 68 stuks in een uur. Kom op, mannen.
Smúllen. Het wereldrecord kroketten eten staat overigens op 68 stuks in een uur. Kom op, mannen. Foto Victor Wollaert

Had jij maar zo’n cateraar op kantoor. Een als Hutten, naar eigen zeggen de ‘meest vitale, innovatieve en duurzame bedrijfscateraar van Nederland’. Zo. Maar ook een vitale cateraar ontkomt er niet aan op vrijdag: kroketten.

Lees ook, want het combineert zo fijn: Woerden, de bakermat van alle frietjes ter wereld

    • Sofie van Westrenen
    • Victor Wollaert