Even lente

De lente lijkt nu echt door te breken, maar voorlopig slechts voor een dag. In het weekend is het zeker niet koud, maar er hangt meer bewolking, er valt wat regen en er staat ook meer wind. Vanavond en vannacht is het echter erg rustig. Er komen opklaringen voor en er kan gemakkelijk mist ontstaan. Kouder dan een graad of 5 wordt het niet. Morgen lost de mist redelijk snel op. Vervolgens krijgt de zon veel ruimte. Wel drijven er soms wat velden met sluierbewolking voor de zon. Het waait nauwelijks en het wordt zacht. Aan zee 15 tot 17 graden, landinwaarts 18 tot 21 graden. De hoogste temperaturen zijn voor Limburg en het oosten van Brabant. Dit weekend wordt het 14 tot 16 graden. Er staat meer wind en uit de aanwezige bewolking valt vooral

zaterdagochtend en zondagavond wat regen.