Bewolkt, regen

None

Het lange paasweekend lijkt droog te verlopen met bovendien zonnige perioden. Voor dat zover is, gaat het morgen regenen. Vanavond zijn er nog flinke opklaringen. Daarin daalt de temperatuur de komende nacht tot rond het vriespunt, in het oosten is min 1 graad mogelijk. In het westen en op de Waddeneilanden wordt het met 2 tot 4 graden minder koud. Morgen is het bewolkt, gevolgd door regen. In het oosten en noordoosten is het tot de

namiddag droog. De zon laat zich nog wel eerst zien. Er staat een meestal matige wind uit richtingen tussen zuidoost en zuidwest. Het wordt maximaal 9 graden. Zaterdag zijn er zonnige perioden, al kan de dag nog wel bewolkt beginnen, met plaatselijk wat regen. Waarschijnlijk is het beide Paasdagen droog en laat de zon zich geregeld zien. Het wordt 8 tot 12 graden.