Wwe wwf wcw maatje

Hoi. Ik ben Brian een gozer man van 37 jaar oud. Sinds 1987 ben ik verslaafd aan het bekende wwf wcw wwe worstelen uit de vs,het is nog alleen maar wwe. Met hulk hogan undertaker the rock rendy orton John cena brock lesnar enz. Ik koop verzamel dvd s op dvd hier van,is mijn hobby.

Ik ben opzoek naar gozer s meiden die hier ook van houden en dit leuk vinden,om samen bij jou thuis dit op dvd te kijken te zien hier over te praten kletsen hebben live elkaar in het echt zien voor vast vaker,en met elkaar hier over mailen en via op facebook, weet iemand of de worstelaar the undertaker terug komt en nog gaat worstelen vechten in de ring bij wwe en wanneer??

Ik vind zelf ecw en TNT niks aan en wwe film s vind ik ook niks aan, gaat er nog iemand naar ahoy in Rotterdam voor wwe worstelen uit de vs??? Ik wil wel dan met je mee gaan,ik heb zelf alleen geen vervoer.

Groetjes van een echte serieuze wwe fan.

Gr. Van Brian.