Jackman stopt als superheld Wolverine

Bij superheldenteam X-Men van 20th Century Fox dreigt leegloop. Jennifer Lawrence kondigde aan nog maar één keer de blauwe Mystique te spelen, Nicholas Hoult wil niet langer de pluizige Beast zijn, en deze week liet Hugh Jackman weten nog maar één solofilm als Wolverine te maken. Het trio is in mei 2016 nog samen te zien in X-Men: Apocalypse. Jackman speelde Wolverine, een onverwoestbare Elvis met uitschuifklauwen, al in zeven films. X-Men ligt ook elders onder vuur. Fox bezit de filmrechten op Fantastic Four en X-Men, striphelden van Marvel, maar Marvels nieuwe eigenaar Disney wil die terug. Daarom ontwikkelt Marvel geen nieuwe X-Men-personages – die zou Fox dan mogen verfilmen – en wordt de strip Fantastic Four gestaakt nu Fox met een nieuwe film komt.