Erven Robin Williams strijden om zijn collecties

None

Weduwe Susan van komiek Robin Williams, die in augustus overleed, en zijn drie kinderen uit eerdere huwelijken Zachary, Zelda en Cody maken ruzie om zijn erfenis. Susan krijgt Williams’ villa in Tilburton, de kinderen zijn landhuis in Napa, maar door een onhandige formulering in het testament strijden ze nu om zijn memorabilia, juwelen en collecties, zoals animefiguurtjes, schedels, theatermaskers, fossielen en antieke wapens. Op een ander front is Williams’ testament scherp en vernieuwend. De acteur heeft de rechten op zijn naam, handtekening, foto en gelijkenis tot 2039 bij een liefdadigheidsstichting ondergebracht, The Windfall Foundation. Dit om te voorkomen dat iedereen hem digitaal kan reanimeren in film of reclame of als hologram kan laten optreden.