Dit maakt je leven net iets gemakkelijker

Er hoeft maar één tip tussen te staan die je werk een stuk makkelijker maakt en deze Lifehacking voor Dummies heeft zijn waarde bewezen. Heb je geen zin in mind dumps (de gedachten opschrijven die je storen bij je werkzaamheden), pomodoro’s (taken die je in precies 25 minuten kunt doen) of tovertypen (programma’s die de zinnen afmaken die je vaak typt) dan zijn er wel simpele sneltoetsen die je seconden kunnen besparen per actie en uiteindelijk zelfs uren tijdsbesparing opleveren. Je kunt onmogelijk tegen lifehacking zijn. Misschien ben je wel bang om als drukbezet persoon veel tijd in een programma te steken als je het uiteindelijk toch niet handig vindt. Er is genoeg in dit boek te vinden om je werk, en je leven, een beetje makkelijker te maken.