In beeld

Bedolven onder modder en hemelwater

Tenminste 15 mensen zijn bedolven onder modderstromen en honderden moesten hun huis ontvluchten na zware regenval in het Indiase Kashmir. Vier complete huizen verdwenen onder de modder in Chadoora, het gebied in de Himalayaregio waar afgelopen september al honderden mensen omkwamen door overstromingen.
Srinagar, India, 30 maart.
AFP / Rouf Bhat
Dode dieren worden weggesleept.
AFP / Tauseef Mustafa
AFP / Tauseef Mustafa
Een speurhond op zoeknaar een vermist jongetje.
AFP / Tauseef Mustafa
AFP / Tauseef Mustafa
AFP / Tauseef Mustafa
30 maart.
AFP / Rouf Bhat
Laden, India.
EPA / Farooq Khan
AFP / Tauseef Mustafa
AFP / Tauseef Mustafa
Laden. India, 31 maart. In het dorp Laden worden slachtoffers van het natuurgeweld begraven, Hier de begrafenis van een drie weken oude baby die werd gevonden op de schoot van zijn moeder onder een dikke laag modder.
AFP / Tauseef Mustafa
AFP / Tauseef Mustafa
AFP / Tauseef Mustafa
AFP / Tauseef Mustafa
AFP / Tauseef Mustafa