Tim Visser verhuist van Schotland naar Engelse topclub Harlequins

Rugbyer Tim Visser vertrekt naar de Engelse topclub Harlequins uit Londen. De Nederlandse speler van het Schotse Edinburgh heeft een contract voor drie jaar getekend. Harlequins werd drie jaar geleden landskampioen en heeft grote plannen voor het komende seizoen. „Er is al aardig geïnvesteerd in nieuwe spelers voor volgend seizoen. Het ziet er goed uit. Harlequins is historisch gezien een topclub. Ze hebben altijd goede spelers geproduceerd en altijd op het hoogste niveau gerugbyd”, zegt Visser vandaag in De Telegraaf.

Visser speelt sinds 2012 ook voor het nationale team van Schotland. „Bij de Harlequins hebben ze er geen problemen mee dat ik voor langere periodes met de Schotse selectie weg ben. En spelen voor Schotland is voor mij heilig. Dat geef ik nooit op.” (ANP)