Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Valerio international

Valerio Zeno bezoekt in het nieuwe tiendelige programma Valerio international succesvolle jonge Nederlanders die wonen en werken in het buitenland. Waarom was Nederland te klein voor ze? Waar hebben ze hun succes aan te danken? En tegen welke obstakels lopen ze aan? Zeno gaat in de eerste aflevering op pad met Martin Garrix. Met de privéjet van de achttienjarige dj reizen ze in één dag naar drie landen, voor drie verschillende optredens. Daarnaast bezoekt Zeno het succesvolle plus-size model Danielle van Grondelle in haar woonplaats New York.

NPO 3, 21.30-22.05u.