Larie

Arie Boomsma presenteert een nieuw programma waarin vier cabaretiers op humoristische wijze met elkaar in debat gaan over allerlei onderwerpen.

Serieus moeten we het debat niet nemen, de cabaretiers gaan absoluut geen grote wereldproblemen oplossen in deze show. In de eerste aflevering gaan Howard Komproe en Karin Bruers de strijd aan met Henry van Loon en Emilio Guzman. Er wordt gedebatteerd over grappig bedoelde stellingen als ‘Uitsmijter zou uitsluitend een vrouwenberoep moeten zijn’, ‘In Nederland moeten er bergen komen’ en ‘Er moet een jachtseizoen komen waarin dieren mogen jagen op mensen’. Het publiek in de studio wijst aan het eind van de aflevering het winnende team van het melige debat aan. Later in het seizoen zijn onder andere Sanne Wallis de Vries, Jan Jaap van der Wal, Dolf Jansen en Tex de Wit te zien.

NPO 3, 21.25-22.00u.