Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

The Alibi

(Matt Checkowski & Kurt Mattila, 2006). Steve Coogan is een ondernemer die overspelige mannen van een alibi voorziet. Binnen een mum van tijd is zijn bedrijf zo succesvol dat hij een assistente moet inhuren, Lola (Rebecca Romijn). Dan

vermoordt een van zijn cliënten bij een uit de hand gelopen kinky seksspelletje per ongeluk zijn minnares. Werk aan de winkel voor Ray & Lola. Ondanks het meedoen van bekende acteurs (ook nog Josh Brolin, James Marsden en Selma Blair) werd The Alibi in de meeste landen rechtstreeks op dvd uitgebracht.

RTL8, 20.30-22.15u.