Banen voor de industrie vind je hier

Nederland zou een arm landje zijn als we de offshore-industrie niet binnen onze landsgrenzen hadden. Shell, Fugro, Heerema, Van Oord, Boskalis en vele andere Nederlandse bedrijven verdienen kapitalen in deze sector. Wie in Delft of elders is voorbereid op een carrière in deze hoek doet er goed aan de laatste ontwikkelingen te volgen op Offshore Energy Today. Niet alleen het laatste nieuws is er te vinden, ook worden er banen aangeboden. Nu staan er 83 Nederlandse vacatures open. Alleen Amerika heeft er meer in de aanbieding. Wel een gortdroge site. Als je er niet werkzaam bent of geen olieplatformspotter bent, heb je er niks te zoeken. Maar waarschijnlijk heeft de doelgroep ook weinig behoefte aan overbodige tierelantijntjes of Buzzfeed-achtige lijstjes over hippe bouwhelmen.