NBC-host Matt Lauer pakt Ellen DeGeneres terug met 20.000 ballen

Afbeelding YouTube / Ellen DeGeneres

Altijd vermakelijk als tv-beroemdheden elkaar een beetje pesten. De Amerikaanse presentatrice Ellen DeGeneres en NBC-presentator Matt Lauer lijken beland te zijn in een spelletje waarbij ze over en weer een practical joke uithalen.

Vorige maand speelde DeGeneres in haar uitzending nog een fragment van een interview door Lauer met de acteurs uit de verfilming van Fifty Shades of Grey. Lauer was in dat fragment digitaal bewerkt en had een mooi sm-pakje aan.

Dat kon Lauer natuurlijk niet op zich laten zitten. Dus toen DeGeneres gisteren na een opname naar haar mooie Porsche liep op de parkeerplaats en het portier opende…stroomden er iets van 20.000 pingpongballen uit haar auto. DeGeneres zou DeGeneres niet zijn als ze zich niet gewoon enthousiast in de overvloed zou wentelen. Even kind zijn naast in een ballenbak.