Vooral leuk voor de echte knoppenrammers

Voor het verhaal hoeven Android – en iOS-gebruikers Dungeon Hunter 5 niet te downloaden. De nodeloos ingewikkelde geschiedenis over moedige helden en magische rassen is enkel een vehikel voor keiharde actie en fraaie graphics. En dat is helemaal niet erg. In dit vijfde deel van de reeks bedienen spelers een premiejager die boeven moet inrekenen, maar het onderwijl aan de stok krijgt met hordes ondode krijgers en andere kwaadaardige krachten. Het uiterlijk van de game doet erg denken aan World of Warhammer en Diablo, alleen is Dungeon Hunter een veel rechtlijnigere game. Hoewel de personages in het spel geen duidelijk te definiëren klasse hebben, zoals dief of magiër, kunnen ze wel naar gelieven worden aangepast met de meer dan honderdvijftig soorten wapens en uitrusting. De besturing van Dungeon Hunter is eenvoudig onder de knie te krijgen, maar is geraffineerd genoeg om zowel knoppenrammers als wat meer strategische spelers te bedienen.