DJ Gerard Ekdom maakt na de zomer overstap naar NPO Radio 2

Dj Gerard Ekdom tijdens 3FM Serious Request 2014.
Dj Gerard Ekdom tijdens 3FM Serious Request 2014. ANP / Sander Koning

NPO Radio 2 meldt vandaag dat diskjockey Gerard Ekdom na de zomer een nieuwe ochtendshow gaat presenteren bij de radiozender NPO Radio 2. Ekdom, die op dit moment het programma Effe Ekdom presenteert op NPO 3FM, zegt toe te zijn aan “een nieuw hoofdstuk in zijn carrière”.

Glazen Huis

Gerard Ekdom begon zijn carriere in 1998 in de nachtopleiding bij 3FM. Als vervolg daarop presenteerde hij onder andere Arbeidsvitaminen, Ekdom In De Nacht, en Ekstra Weekend. Samen met collega-DJ Giel Beelen is hij het vaakst opgesloten in het Glazen Huis van 3FM Serious Request.

Gerad Ekdom:

“Ik heb bij 3FM een belachelijk toffe tijd gehad. 17 TOP-jaren waarin ik alles uit de zender heb gehaald wat ik maar kon bedenken. En 3FM uit mij. Maar het is tijd voor een nieuwe stap, een nieuw hoofdstuk in mijn carrière. Een geweldige kans om op Radio 2 een compleet nieuwe ochtendshow te gaan doen, een avontuur waar ik erg veel zin in heb.”

Coen en Sander

Eerder dit jaar werd al bekend dat Radio-dj’s Sander Lantinga en Coen Swijnenberg de overstap maken naar Radio 538.

    • Maarten Back