In beeld

Het leven van een verkiezingsbord

In de aanloop naar de Provinciale Staten- en waterschapsverkiezingen van morgen zijn her en der weer verkiezingsborden geplaatst waarop affiches van de strijdende partijen kunnen worden geplakt. Los daarvan gebruiken ook andere groeperingen de borden om hun boodschap zichtbaar te maken. Fotograaf Boaz Timmermans legde zo'n verkiezingsbord aan de Noorderstraat in Utrecht vast vanaf februari.
Op 2 februari.
Boaz Timmermans
Utrecht, 2 februari. Verkiezingsbord voor de aanstaande Provinciale Staten- en waterschapsverkiezingen van 18 maart, aan de Noorderstraat in Utrecht.
Boaz Timmermans
10 februari.
Boaz Timmermans
Op 22 februari.
Boaz Timmermans
Hetzelfde bord op 22 februari: Links Michel van der Horst (nummer 15 op de kieslijst voor de Provinciale Staten) en Henk van Deun (nummer 5) hangen de verkiezingsposter op voor de aanstaande Provinciale Staten- en waterschapsverkiezingen van 18 maart 2015.
Boaz Timmermans
Op 22 februari.
Boaz Timmermans
Op 9 maart.
Boaz Timmermans
Op 9 maart.
Boaz Timmermans
Op 9 maart.
Boaz Timmermans
Op 11 maart, de achterzijde.
Boaz Timmermans
Op 11 maart.
Boaz Timmermans