‘Ik wil tot op hoge leeftijd inspireren’

Arjan Nollen

(43) heeft na jaren bij Nationale Nederlanden en ING een nieuwe stap genomen. Sinds begin dit jaar werkt hij als Directeur Advies op de Commerciële Divisie van Delta Lloyd.

1. Vanwaar deze stap?

Het was een verrijking. Nu ben ik eindverantwoordelijke voor de marketing en verkoop van Delta Lloyd-producten via verzekeringsadviseurs. Het marketingaspect was nieuw en het gaat om meer producten dan in mijn vorige baan.

2. Kruiwagen?

Delta Lloyd zocht in de markt naar een kandidaat, een headhunter benaderde me.

3. Eerste daad?

Ik ben eindverantwoordelijk en neem beslissingen. Ik wil dat doen op een manier dat mensen mij daarover durven te benaderen. Mijn eerste daad was dus kennis maken, werken aan een laagdrempelige werkverhouding.

4. Nest?

Mijn moeder was lerares, mijn vader werkte bij een bank. Op zijn vijftigste werd hij zelfstandig ondernemer in de financiële dienstverlening. Ik heb het zakelijke van hem.

5. Studie?

Elektrotechniek in Delft en daarna een master Marketing aan de TIAS businessschool.

6. Wat wilde u vroeger worden?

Mijn ooms waren huisarts. Dat vond ik een romantisch plaatje. Maar toen ik bedacht wat er allemaal bij kwam kijken, wilde ik het niet.

7. Wat wilt u later worden?

Ik heb geen vast einddoel, maar ik wil tot op hoge leeftijd ambitieus en inspirerend zijn. Voor mezelf, maar ook voor de mensen om me heen. Net als mijn vader die tot z’n 71ste actief was in de financiële diensverlening.

    • Maurice Boyer
    • Marloe van der Schrier